Opleidingsinstituut voor
bedrijfshulpverlening
Cursussen
Diensten

Planning & inschrijving

Basis BHV incl. AED

Iedere beroepschauffeur is verplicht te voldoen aan de CCV bijscholing van 35 uren. Deze 35 uren moeten behaald worden binnen vijf jaar. Een Basis BHV cursus is ook geldig voor de verplichte CCV nascholing. Volg een basis BHV cursus met CCV (code 95) om te voldoen aan de verplichte CCV nascholing voor chauffeurs!

BHV cursusgericht op chauffeurs

  • CCV erkende cursus.
  • Officieel BHV diploma en pasje.
  • Een basis BHV opleiding is goed voor 7 punten. 
  • Sterrenburg BHV is gecertificeerd door het CBR.

BHV cursus voor Chauffeurs

Doel
Het doel van de Basis BHV cursus is het op verantwoorde manier leren omgaan met calamiteiten. Inclusief het behalen van CCV code 95. Lees de Cursus details Basis BHV.

Inhoud cursus
De deelnemer leert op verantwoorde wijze een beginnende brand te bestrijden, levensreddende handelingen toe te passen, te reanimeren en hoe om te gaan met een ontruiming/evacuatie. Hiermee voldoet de deelnemer na het behalen van het certificaat aan de drie hoofdtaken zoals bepaald in de Arbo-wet.

Kosten
Open inschrijving: € 299,- p.p. excl. BTW
CCV registratie € 25,-- excl. BTW

Cursus op maat
In kleine groepen worden de deelnemers geschoold voor de Basis BHV CCV (code 95) opleiding. Omdat iedere organisatie bedrijfsspecifieke risico's kent verzorgt Sterrenburg BHV ook trainingen op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 6 deelnemers 

Bekijk de Cursus details Basis BHV.

Neem direct contact op
Basis BHV  incl. AED