Opleidingsinstituut voor
bedrijfshulpverlening
Cursussen
Diensten

Planning & inschrijving

Basis BHV E-learning & praktijkdag incl. AED

Basis BHV cursus
Met de Basis BHV E-Learning cursus met parktijkdag leer je hetzelfde als tijdens de Basis BHV Cursus. De E-Learning cursus is een andere opleidingsvorm.

Voordelen E-Learning
Bij Blended Learning staat het leerproces centraal en niet de lesstof. Via blended learning wordt daarom modulair een mix van diverse werkvormen toegepast: film, animatie, tekst, plaatjes, vragen en een praktijkdag. Lees de: Cursus details Basis BHV E-learning

Voorbereiding op praktijkdag
Met het E-learning programma van het NIBHV bereiden cursisten zich voor op de ééndaagse praktijkdag, in hun eigen tempo, op een door hen gekozen tijdstip en plaats.
Indien de cursisten het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald, worden zij toegelaten tot de praktijkdag.

Modules E-learning programma:

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
  • Spoedeisende Eerste Hulp;
  • Brandbestrijding;
  • Ontruiming.

Gratis demo E-learning programma
Klik op Blended Learning voor de demo, u komt dan op de site van het NIBHV. Om de demo te kunnen bekijken moet Flash-player 10.3 geïnstalleerd zijn.  

Studielast
Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het E-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag.

Diploma
Het BHV-diploma is 1 jaar geldig. Na 1 jaar kan de cursist de geldigheid van het diploma verlengen door het volgen van een op de herhaling afgestemd Blended Learningtraject.

Bij goed gevolg volbrengt de cursist de Basistraining BHV en ontvangt deze het unieke BHV draagpasje. Hiermee kan de cursist aantonen een bekwame en competente bedrijfshulpverlener te zijn.

Kosten
Open Inschrijving € 220,- p.p. Excl. BTW, excl. lunch. De praktijkdag van deze Basis BHV wordt verzorgd door Sterrenburg BHV. Na inschrijving voor de praktijkdag van uw keuze ontvangt u zo snel mogelijk de inloggegevens voor de E-learning.

In overleg met Sterrenburg BHV kan bepaald worden welke BHV-opleiding voor u het meest geschikt is: de tweedaagse Basis BHV cursus of de Blended E-Learning cursus.
Lees de: Cursus details Basis BHV E-learning.

Neem direct contact op