Opleidingsinstituut voor
bedrijfshulpverlening
Cursussen
Diensten

Planning & inschrijving

Herhaling BHV cursus incl. AED

“Hoewel ik in de basis BHV-opleiding veel heb geleerd, heb ik door het volgen van de herhalingslessen de eerder verkregen vaardigheden verder uitgediept en veel nieuwe handelingen geleerd. Daarnaast is er op een heldere wijze uitleg gegeven over diverse ziektebeelden.”

Sterrenburg BHV verzorgt een Herhaling BHV cursus, van één dag of twee dagdelen, waarbij de nadruk ligt op interactie en praktijk. Lees de: Cursus details Herhaling BHV

Doel
Het doel van de herhalingscursus BHV is het bijscholen van werknemers met een BHV diploma. Dit is nodig zodat het cerificaat geldig blijft.

Waarom herhalingscursus BHV?
Het creëren van een veilige werkomgeving is erg belangrijk. Mocht het onverhoopt toch misgaan, dan zijn goed getrainde bedrijfshulpverleners onmisbaar. Met de herhalingscursus houden de bedrijfshulpverleners hun kennis en vaardigheden op peil.

Inhoud cursus
De deelnemer leert op verantwoorde wijze een beginnende brand te bestrijden, levensreddende handelingen toe te passen, te reanimeren en hoe om te gaan met een ontruiming / evacuatie. Na het behalen van het certificaat is voldaan aan de drie hoofdtaken zoals bepaald in de Arbo-wet.

Lees de: Cursus details Herhaling BHV

Kosten
Open Inschrijving: € 179,-- p.p. (Excl. BTW)

Neem direct contact op
 
BHV_herhaling_002.jpg BHV_herhaling_001.jpg BHV_herhaling_003.jpg BHV_herhaling_004.jpg BHV_herhaling_005.jpg BHV_herhaling_006.jpg BHV_herhaling_007.jpg BHV_herhaling_008.jpg BHV_herhaling_010.jpg BHV_herhaling_011.jpg DSC00740.jpg
 
Herhaling BHV cursus incl. AED