Opleidingsinstituut voor
bedrijfshulpverlening
Cursussen
Diensten

Planning & inschrijving

Reanimatie cursus (inclusief bediening AED)

Een circulatiestilstand leidt binnen enkele minuten tot onherstelbare hersenschade. Het is daarom van belang om het slachtoffer zo snel mogelijk te behandelen. Deze behandeling bestaat vaak uit het toedienen van een stroomstoot, ook wel defibrillatie genoemd. Hoe sneller deze behandeling wordt uitgevoerd, hoe groter de kans op herstel.

De reanimatie opleiding is ook geschikt voor de jaarlijkse bijscholing Reanimatie- en AED gebruik. Bekijk de cursus details reanimatiecursus incl. AED

Doel reanimatie cursus
De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren reanimeren bij een hartstilstand. Dit met als doel om de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten. Daarnaast leren de deelnemers de AED te gebruiken.

Na het volgen van een Reanimatie- AED opleiding weet u wat u moet doen tijdens deze stressvolle situatie.

Inhoud reanimatie cursus
Tijdens de cursus wordt de theorie behandeld over het reanimeren. Aansluitend worden er praktische oefeningen uitgevoerd.

Kwaliteit cursus
Onze opleidingen worden gegeven door bevoegde docenten en/of verpleegkundigen die gecertificeerd zijn door de NNR en ERC. Regelmatig worden onze docenten bijgeschoold om hun kennis te vergroten.

Kosten
De kosten voor de reanimatie cursus zijn € 85,- p.p. (excl. BTW). 

Bekijk de cursus details reanimatiecursus incl. AED

Neem direct contact op